Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

luni, 19 martie 2012

Monica Gabor amendata pentru prostitutie

Audiat ca martor, Irinel Columbeanu spune că de serviciile sexuale ale grupului de fete ale lui Damaschin, între care şi fosta sa soţie, ar fi beneficiat mai mulţi oameni cu bani, între care Corneliu Iacobov, Dumitru Sechelariu şi un anume Hrebenciug.
Acesta susţine că ştia de greutăţile prin care a trecut fosta sa soţie Monica Gabor în adolescenţă şi, mai mult decât atât, o consideră o victimă a lui Dinu Damaschin.
"Am fost contactat de un individ din Bacău, care mi-a povestit că o ducea pe MONICA la nişte petreceri organizate la un hotel din Slănic Moldova, aparţinând unui primar de acolo şi că acolo se întreţineau raporturi sexuale înţelegând că DAMASCHIN era unul sau principalul furnizor de tinere unde veneau bărbaţi importanţi, respectiv un anume IACOBOV, un anume SECHELARIU, un anume HREBENCIUG, interesaţi să întreţină relaţii sexuale. Am înţeles că iniţial se dansa pe mese şi ulterior se întreţineau relaţii sexuale în camerele de hotel. ", arată Columbeanu.
Irinel Columbanu sustine înainte a se mărita, Moni a fost amendată pentru prostituţie atât la Bacău, cât şi la Bucureşti, în urma unei razii la Hotel Bucureşti.

Ce ar trebui sa intelegem noi ? Ca Irinel Columbeanu stiind ca aceasta se prostitua, a hotarat sa o ia si de nevasta ??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu