Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

duminică, 18 martie 2012

Roxana Vancea in chiloti cu sanii la vedere

Roxana Vancea, "vecina" de la "neata", Antena 1, la plaja, doar in chiloti. Roxana Vancea are 21 de ani si ascunde in sutien un bust natural pe care vi-l voi arata eu azi :D.


"Roxana nu bănuia, în 2008, când s-a lăsat fotografiată doar în chiloţei, pe plajă, că într-o bună zi va ajunge vedetă TV, nu de alta, dar acum, pentru astfel de imagini, revistele pentru bărbaţi ar recompensa- o cu mii de euro. Bustul voluptuos, cu circumferinţă de 97 de centimetri, şi natural 100%, a ajuta- o, de altfel, pe Roxana să ocupe, anul trecut, postul de “vecină”, rămas vacant în urma demisiei Danielei Crudu, după scandalul sexual cu Leo de la Strehaia.
Însă, în comparaţie cu Daniela Crudu, care nu rata nici un prilej să-şi etaleze sânii siliconaţi la prezentările de modă sau în revistele pentru bărbaţi, Roxana are interdicţie, conform contractului semnat cu Antena1, să pozeze în Playboy."

Articolul l-am preluat din ziarul online Libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu