Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

luni, 19 martie 2012

Miss Facebook spune STOP ACTA !

Iulia Mladin, adica MISS FACEBOOK luptă nud împotriva ACTA .
Tânăra şi frumoasa Iulia Mladin revine în atenţia noastră cu un pictorial incendiar! Miss Facebook, adică  Iulia a renunţat la haine pentru a protesta împotriva ACTA.
Sedinţa foto a fost realizată de Gabi Boholt, Miss Facebook reuşind să demonstreze plastic, dar cât se poate de senzual, că nimeni, nici măcar ACTA, nu poate îngrădi mediul online şi că libertatea de exprimare este un drept inalienabil.
"Măcar online să trăim feriţi de constrângeri, indiferent cât de mult încearcă unii să se joace cu noi de-a Big Brother. În joacă sau nu, asta vreau să demonstrez în noul meu pictorial. Ziarele sau CD-urile funcţionează ca oglinzi piezise ale trupului, dezvăluie şi ascund în egală măsură. Nuditatea este ceva atât de înselător, depinde din ce perspectiva priveţti. De fapt, tabuul nudităţii este doar o convenţie socială învechită. Sper ca evoluţia societăţii să confirme că libertatea de exprimare este valoarea supremă!", a declarat Iulia Mladin 
Mai multe poze nud cu Miss Facebook puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu