Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

luni, 19 martie 2012

Alexandru Gărdescu, fratele lui Puya a murit !

Fratele cantaretului Puya, a murit ! Alexandru Gardescu a murit in conditii suspecte in Italia. Prieteni ai acestuia sustin ca barbatul ar fi murit in urma unei supradoze de droguri. Acesta a murit in locuinta sa din localitatea Falconara Marittima, din apropiere de Ancona, unde traia de doi ani.
Vestea mortii lui Alexandru i-a socat pe toti cunoscutii acestuia, mai ales ca barbatul urma sa-si serbeze ziua de nastere curand. Potrivit declaratilor prietenilor sai, Alexandru Gardescu lucra la un service auto, ca mecanic, si era foarte apreciat si cunoscut pentru ceea ce facea. Sambata nu a venit la serviciu, iar colegii l-au sunat ingrijorati. Pentru ca acesta nu le-a raspuns la telefon, au alertat politia.
Carabinierii l-au gasit pe Alexandru Gardescu in casa, cu toate luminile aprinse, iar una din ipotezele anchetei este ca acesta ar fi decedat in urma unei supradoeze de droguri, desi politia din Romania nu il avea in evidenta cu asemenea probleme.

"Toţi prietenii săi, toţi cunoscuţii de aici, din Italia, şi-l amintesc ca un băiat sufletist, care sărea imediat în ajutorul oricui. Nu a avut probleme cu nimeni, era muncitor şi îşi făcuse o viaţă aici, singur. Nu ştiam să fi avut vreo problema cu drogurile", a declarat un apropiat al fratelui lui Puya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu