Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

vineri, 30 martie 2012

Sylvia are amant, mare amator de femei cu bani

Sylvia si Andrei s-au despartit.
Iulian Demeter este  mare amator de femei cu bani. L-a tradat pe Andrei cu un frumusel cu dosar greu.

Cantareata Sylvia a ales pana a cules. Blonda a decis sa riste mariajul cu Andrei de la Alb Negru de dragul lui Iulian Demeter, un tanar frumusel si bine dotat, dupa cum circula vorba prin cercurile mondene pe care acesta le-a frecventat. Ce nu stie probabil Sylvia este faptul ca nu este prima femeie realizata care isi paraseste barbatul pentru el si ca pustiul are o experienta vasta in domeniu.
Sylvia se pregateste de divort. Dupa ce a apelat la o echipa de detectivi particulari, simtind ca nu este in regula ceva, Andrei Stefanescu, sotul ei, a aflat ca blonda il insala si a avut surpriza sa descopere ca alesul ei este un pusti aratos. Un tanar atragator, care nu a fost tocmai cuminte in ultimii ani si care si-a castigat rapid o reputatie de gigolo dambovitean. Aventura lui Iulian Demeter catre celebritate a inceput in urma cu trei ani, cand a intrat in trupa de animatori a clubului Bamboo.
Iulian s-a folosit de toate calitatile lui pentru a o cuceri pe Luiza, prim-solista trupei, care la vremea aceea era cuplata cu un afacerist constantean cu bani, care o iubea si cu care, ulterior, s-a si impacat. Potrivit surselor din preajma lor, fara sa-si dea seama, Luiza a ajuns sa-l intretina, caci Iulian abia castiga 2.000 de lei din dans, insa asta nu l-a impiedicat pe tanar sa calce stramb, de multe ori cu iubitele altora.
Ajutat de patronii clubului, tanarul a inceput sa activeze ca DJ, a semnat un contract cu producatorul Gabriel Huiban, care urma sa-i faca un proiect muzical, si a intat in trupa de manechine a lui Botezatu, in ciuda handicapului legat de inaltime. Toate acestea nu-i aduceau banii pe care si-i dorea, nu si-a dat interesul. Usor-usor a fost exclus din echipa de la Bamboo, din trupa lui Bote si din viata Luizei, care i-a aflat tradarile. S-a angajat la Bonton unde a sperat ca va prinde un peste si mai mare. Umbla vorba prin oras ca, in drumul sau catre succes, ar fi incercat sa o cucereasca si pe iubita lui Andrei Nastase, unul dintre propretarii localului, dar si pe nepoata fostului premier, Anda Barb. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu