Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

vineri, 30 martie 2012

Inna , videoclip la piesa WOW

Inna a lansat ieri teaser-ul unui nou videoclip. Piesa se numeşte "Wow" şi beneficiează de un clip plin de culoare şi fete frumoase, care îţi va face cu siguranţă poftă de vară, mare şi vacanţă.
Inna devine din ce în ce mai sexy! Acest lucru este demonstrat în noul videoclip pe care artista se pregăteşte să îl lanseze la piesa "Wow". Până la apariţia clipului, pe Youtube a apărut un teaser, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.
Având în vedere că în videoclip este acelaşi peisaj dintr-un pictorial pe care Inna l-a realizat anul trecut, înseamnă că şi clipul a fost filmat în aceeaşi perioadă. Doar că, fiind un videoclip de vară, artista a fost nevoită să aştepte lansarea până ce vremea  capricioasă din România a devenit mai călduroasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu