Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

miercuri, 21 martie 2012

Nadine asa cum nu ati mai vazut-o

Când spui Jackie Kennedy îţi vine în minte imaginea femeii stilate, întruchiparea eleganţei. Tocmai de aceea, Nadine a ales să adopte un nou look care a făcut istorie - stilul Kennedy.
“Cred că acest stil mi se potriveşte. Trec printr-o etapa a vieţii mele care impune o maturitatea atât în gândire, carieră cât şi în ceea ce priveşte stilul vestimentar”. Stilul retro i se potriveste ? Stilul retro este mereu in trend, fiind clasic şi foarte sexy, în acelaşi timp. De-a lungul timpului au fost multe vedete care au adoptat acest stil vestimentar şi au fost apreciate de specialiştii în modă. Aşa că Nadine merge la sigur, iar apariţiile sale în aceste fotografii vin să susţină faptul că o femeie este cu atât mai frumoasâ cu cât este mai elegantă. 
Cred ca este o femeie sexy din toate punctele de vedere, si asa va ramane indiferent de varsta ei. O femeie frumoasa care a stiut sa se fereasca de scandaluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu