Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

vineri, 30 martie 2012

Sylvia: "Logic că am plâns, s-a sfârşit o etapă din viaţa mea. Acum fiecare pe drumul lui"

"Logic că am plâns, s-a sfârşit o etapă din viaţa mea. Acum fiecare pe drumul lui"


Sylvia a plecat din casa în care locuia cu Andrei şi s-a mutat pentru o perioadă la părinţii ei. Ea a urmărit emisiunea de ieri de la Happy Hour şi l-a ascultat pe Andrei acuzând-o de infideliate.

Andrei Ştefănescu a dezvăluit în emisiune de ieri de la Happy Hour că soţia lui îl înşeală cu un fotomodel de 20 de ani. Sylvia a făcut câteva comentarii chiar după emisiune şi a spus că povestea lor de iubire s-a terminat şi că acum începe o nouă etapă din viaţa ei.
"Am văzut emisiunea, este dreptul lui. îmi pare rău, este problema mea şi a lui Andrei. Logic că am plâns, s-a sfârşit o etapă din viaţa mea. S-a sfârşit o etapă din viaţa mea. Ne vom reface viaţa. Am hotărât amândoi să divorţăm. Nu cred că poate ştii nimeni cine e vinovat, doar noi doi. Nu am ce să comentez. Voi face o declaraţie la momentul potrivit. Acea este casa noastră. Nu e nici a mea, nici a lui Andrei. A fost o poveste de iubire care s-a încheiat, intimităţile noastre sunt relaţia noastră. Fiecare să creadă ce vrea, nu vreau să comentez", a spus Sylvia la Happy Hour.
"Lucrurile astea se întâmplă în viaţă, fiecare pe drumul lui", a mai declarat Sylvia.
Privesc cu regret faptul ca Sylvia si Andrei s-au despartit. Erau un cuplu minunat.

2 comentarii:

  1. toate moldovencele sunt curve.ce nu stiati ca e moldoveanca??

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim@ data viitoare incearca sa pastrezi un limbaj mai decent. Nu suntem la scara blocului, suntem intr-un mediu online unde multi avem pretentia sa fim civilizati. Sunt impotriva cenzurii, asa ca nu iti voi sterge comentariul.

    RăspundețiȘtergere