Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

luni, 26 martie 2012

Hannah Montana s-a logodit ?

Umblă zvonul că celebra Hannah Montana, pe numele ei real Miley Cyrus, s-a logodit cu iubitul ei Liam Hemsworth. 

Faptul că Miley Cyrus se poate considera o femeie împlinită deşi are doar 19 ani, nu surprinde pe nimeni. Celebra Hannah Montana se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, dar şi din punct de vedere sentimental îi merge excelent.
Presa americană scrie că Miley Cyrus s-a logodit de curând cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth. Cei doi au devenit un cuplu în vara anului 2009, iar în august 2010 au confirmat zvonul conform căruia s-au despărţit. Despărţirea a durat, însă, doar o lună.
Dovada logodnei este inelul cu diamant pe care frumoasa artistă îl poartă cu mândrie pe mâna stângă. Reprezentanţii lui Miley Cyrus nu au dezminţit încă zvonul, însă o sursă apropiată cuplului a mărturisit că nu este vorba despre o logodnă. 
Parerea mea ? Logodita, nelogodita, celebra sau nu, Miley este un copil imbatranit prea devreme care nu a stiut ce este copilaria. Miley Cyrus este un copil exploatat la maxim. Mondenu' va ureaza o saptamana frumoasa !

Un comentariu: