Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

vineri, 30 martie 2012

Catalin Maruta batut in direct in timpul emisiunii Happy Hour

Scandal pornit in urma unei intrebari incomode puse de Catalin Maruta lui Liviu, sotul Israelei. In momentul in care Catalin Maruta l-a intrebat pe Liviu daca mai consuma alcool, acesta s-a ridicat si a ripostat. Liviu l-a plesnit zdravan pe Catalin, acesta solicitand un moment de publicitate pentru a  se calma spiritele.

Mr Mondenu va tine la curent cu acest scandal.
Un sfarsit de luna plin de scandaluri. Am aflat ca Sylvia si Andrei s-au despartit, iar apoi ne-am destins cu o farsa marca Happy Hour.

CATALIN MARUTA BATUT IN DIRECT ( VIDEO )


12 comentarii:

  1. A fost doar o farsa, repede voi.Eeeew.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeeew, am si specificat ca a fost o farsa.
    Eeeew, citeste tot articolul, nu doar titlul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o farsa ??? sau chiar si-a luato ??? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a tinut cu sufletul la gura cand au dat publicitate. Un actor reusit oarecum, dar dupa scandalul cu Andrei si Silvia nu cred ca era nevoie de o gluma proasta

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce sa iti spun pentru ca m-ai prins ca nu am citit totul dar iti spun ca nu stiu ce sa iti spun.Make sense no?Scuze :P Bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. 1.Realitate inainte de pauza 2.Maruta il ameninta pe betiv ca-l da in judecata , apoi se gaseste o solutie si se scrie un scenariu 3.Dupa pauza : prietenie !... "a fost o farsa marca Happy Hour" anunta Maruta speriat. Daca a fost teatru , a fost ieftin si demn de o amenda uriasa din partea CNA. Totusi , inclin sa cred ca a fost reala , sau cel putin ala chiar era beat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 1@ da , Catalin presupune ca a fost o farsa

    Madalina @ majoritatea farselor lui Maruta sunt nereusite si de prost gust

    Ionut @ Bafta si tie

    Anonim 2@ posibil sa ai dreptate, posibil sa nu. Daca el asa a declarat, asa sa ramana :) Multe magarii se ascund in spatele camerelor, si multe scenarii se fac la ''cald''.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place acest blog. articole interesante si scrise imediat dupa ce acestea se intampla. de apreciat ca pe un blog liber (nu domeniu) gasesti informatii mai repede decat pe altele cu vechime din acest domeniu. multa bafta in continuare mondenule

    RăspundețiȘtergere
  9. CC@ Multumim. Si tu ai un blog frumos. Te mai asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu a fost nici o farsa. EU ii cunosc pe cei doi protagonisti foarte bine, (nu-mi pot da numele ca sa nu inflamez prea mult subiectul). Am vorbit cu Israela si Liviu, personal - nu a fost nici o farsa. Dar s-a incercat repararea situatiei in pauza publicitara. Maruta intr-adevar a incasat-o. Liviu bause ceva inainte de a veni la emisiune, iar el devine cam violent in general cind bea ceva.In pauza publicitara, Liviu a vrut sa paraseasca platoul, dar s-a ajuns la o solutie pentru a nu compromite imaginea emisiunii.

    RăspundețiȘtergere