Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Europa de Est lovita de criza ?

Europa de Est ar trebui sa ia masuri anticriza. De ce ? Pentru ca directorul departamentului pentru Europa al FMI, Antonio Borges a declarat ca Europa de Est ar putea fi lovita puternic de criza . 
'Prioritatea numărul unu ar fi să vedem aceste ţări mai rezistente, mai robuste', a afirmat Borges.Economiile emergente au suferit din cauza ieşirilor de capital şi a pierderilor de pe pieţele financiare, în urma înrăutăţirii crizei datoriilor suverane în Europa.
Unele ieşiri de capital au fost atribuite retragerii de fonduri de la subsidiarele din Europa de Est ale băncilor din Europa Occidentală deoarece ele încearcă să-şi gestioneze expunerea la criza datoriilor suverane din Grecia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu