Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Dependentă de telefonul mobil


Vedeta TV şi soţie de fotbalist, Diana Munteanu este prin natură o femeie destul de ocupată, încât este nevoită să vorbească încontinuu la telefonul mobil. Chiar şi când este însoţită de fiul ei, de numai doi ani, blonda nu se abţine de la discuţii. 


Zilele trecute, paparazzii au fotografiat-o pe soţia lui Claudiu Niculescu prin oraş, în timp ce făcea câteva cumpărături pentru casă. Cât timp paparazzii au fost pe urmele ei, Diana nu s-a oprit nicio clipă din conversaţia telefonică.
Mai întâi a fost într-un magazin cu obiecte de decorat, de unde şi-a cumpărăt o lampă. Diana nu a mers singură, ci în compania lui David Cristian, băiatul de doi ani pe care îl are cu sportivul Claudiu Niculescu. Pentru că David nu merge încă foarte bine în picioare, Diana a fost nevoită să-i scoată căruciorul din portbagaj.
Deşi s-a descurcat greu cu montatul acestuia, blonda nu şi-a desprins telefonul mobil de la ureche. Mai mult, nici măcar atunci când l-a scos pe David din maşină, prezentatoarea TV nu a încheiat conversaţia pentru a-şi facilita treaba. Probabil că un "hands free" ar fi fost mult mai eficient în astfel de situaţii decât să se chinuie cu telefonul prins între umăr şi ureche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu