Descriere

Blogul contine stiri mondene despre vedete. Poze, video necenzurate by paparazzi. Partea nevazuta din viata vedetelor de Dorobanti. Articole mondene despre divorturi, concerte, prietenii si barfe despre viata de noapte. Cititi-ma zilnic si nu uitati sa va lasati parerea la articolele citite ! Va foarte multumesc anticipat !

luni, 10 octombrie 2011

Beyonce plagiaza coregrafi ?

Beyonce a fost acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană, care spune că artista americană a copiat în cel mai recent videoclip al ei, "Countdown", un dans pe care ea l-a conceput pentru propriul său clip


Beyonce a fost acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană, care spune că artista americană a copiat în cel mai recent videoclip al ei, "Countdown", un dans pe care ea l-a conceput pentru propriul său clip, informează nme.com.
Într-o înregistrare video care a apărut online se poate vedea că dansul starului american seamănă cu o coregrafie concepută de Anne Teresa De Keersmaeker pentru propriul ei videoclip. "Nu ştiam nimic despre acest lucru. Nu sunt nebună, dar acesta este un plagiat. Este un furt. Ceea ce este nepoliticos e că nici măcar nu s-au străduit să ascundă acest lucru. Par să creadă că pot face asta pentru că este vorba de o celebritate", a declarat De Keersmaeker.
Beyonce a mai provocat recent o controversă, fiind acuzată că a purtat o falsă burtă de femeie gravidă la gala MTV Video Music Awards, când a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil.
Beyonce Knowles, în vârstă de 29 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z, este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu